Verfügbarkeit prüfen

Einrichtungen

Außenschwimbad
Außenschwimbad

Für eine nasse Erfrischung steht Ihnen unser beheiztes Außenschwimmbad zur Verfügung! Neben dem großen Schwimmbad gibt es für unsere kleinsten Feriengäste auch ein Baby- und Kleinkindbecken. Haben Sie Durst bekommen? Kein Problem! An unserer Bar können Sie sich bequem verschiedene Getränke holen.

Outdoor Aktivitäten
Outdoor Aktivitäten

Die ausgezeichnete Lage unseres Ferienparks ermöglicht viele verschiedene sportliche Aktivitäten. Kanu fahren, Solex-Touren, Survival-Training, Disc-Golf oder Bogenschießen – dies sind nur einige Beispiele unseres breiten Angebots.

Eigener Trinkwasserbrunnen
Eigener Trinkwasserbrunnen

Der Thijmse Berg bietet seinen Gästen ein außergewöhnlich frisches und reines Trinkwasser aus dem eigenen 90 Meter tiefen Trinkwasserbrunnen. Hier können Sie die Natur pur genießen!

MTB op de Heuvelrug
MTB op de Heuvelrug

Stichting MTB Utrechtse Heuvelrug

 In november 2013 hebben Het Utrechts Landschap, Staatsbosbeheer, de wielersportbond Nationale Toerfiets Unie (NFTU) en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een intentieverklaring ondertekend om gezamenlijk te komen tot een beter en veiliger MTB routenetwerk. Dit enerzijds vanuit het gegeven dat er een grote belangstelling bestaat voor mountainbiken op de Heuvelrug, een gebied dat als zodanig zich er ook goed voor leent. Maar anderzijds ook uit het besef dat de Heuvelrug grote natuur- en cultuurhistorische waarden kent, die beschermt dienen te worden. In samenspraak worden de routes en het netwerk ontwikkeld, waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende zoneringen, kwetsbare natuur en overige recreatiestromen.

Klik hier voor de mooiste MTB Routes direct vanaf De Thijmse Berg!

http://www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl/mtb-routes/stadsbossen-rhenen/

Indoor Play
Indoor Play

Indoorspeelparadijs

Het kinder-speelparadijs op Vakantiepark de Thijmse Berg is een binnenspeeltuin waar kinderen uren veilig kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en spelen. Ze leven zich hier helemaal uit! En papa en/of mama? Die vermaken zich ook prima in de zithoek met een gratis krantje en wifi!

Fietsverhuur
Fietsverhuur

Op de fiets kunt u het beste de Utrechtse Heveulrug verkennen, het is daarom absoluut een aanrader! Er zijn diverse (gratis) fietsroutes beschikbaar bij de receptie.