Verfügbarkeit prüfen

Allgemein

Allurepark de Thijmse Berg biedt u vele mogelijkheden om een recreatiewoning te kopen. Wij hebben zowel huur als koopkavels variërend vanaf 150m² tot 500m² met luxe aansluitingen. De kavels zijn schitterend gelegen en zo gesitueerd dat u van het omringende landschap kunt genieten. Op deze kavels plaatsen wij voor u een speciaal ontwikkelde Brons Recreatiewoning. Deze woning is van alle gemakken voorzien en kan geheel naar uw wensen worden gebouwd.

De uitstraling met de riante overstek en de kleurstelling zorgen ervoor dat het geheel een uniforme natuurlijke aanblik krijgt. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, onderhoudsarme materialen kunt u uw vrije tijd besteden aan de goede dingen in het leven. Standaard zijn de Brons chalets voorzien van centrale verwarming zodat u het gehele jaar van uw bezit kunt genieten.

Deze woningen zijn al nieuw leverbaar in een prijsklasse vanaf 49.950,- inclusief BTW.

Verhuur recreatiewoning

Door onze 5 sterren voorzieningen is verhuur van uw recreatiewoning ook een zeer goede optie. Met de uitstekende ligging, diverse makelaars, universiteiten (expats) en de hoge vraag beschikken wij over goede verhuurmogelijkheden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om een uitstekend ROI op uw investering te behalen.

Recreatiewoning op maat

Dat iedereen z'n eigen wensen heeft, spreekt voor zich. Op De Thijmse Berg heeft u dan ook de mogelijkheid uw recreatiewoning volledig naar eigen smaak samen te stellen. Daarnaast hebben wij doorlopend aantrekkelijke modelwoningen op ons park staan in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen. Daarnaast informeren wij u graag over de nodige financiële en fiscale zaken.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u uiteraard op ons park komen kijken. Er staan verschillende showmodellen om te bewonderen. U kunt uiteraard ook een afspraak maken zodat wij alle tijd hebben om u vrijblijvend voor te lichten en gezamelijk een wandeling te maken over het park. Om een afspraak te maken kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar T: 0317-612384.